Vrijdag 18 februari Lezing Phil Koken


Imposant Antarctica en Falklands

KATWIJK – Het imposante Antarctica, met zijn indrukwekkende landschappen en schitterende vogels en zoogdieren. Vrijdag 18 februari zal de landelijk bekende natuurfotograaf Phil Koken hierover een lezing verzorgen voor de Vogel en Natuurclub Katwijk in De Roskam in Katwijk aan den Rijn.

Phil Koken zal de bezoekers meenemen op een twee uur durende ‘leun-stoel reis’ naar Antarctica, en daarbij ook een uitstapje maken naar de onbekende Falklands, de eilandengroep voor de zuidoost-kust van Argentinië en naar een heel klein stukje vasteland van Zuid-Amerika. Aan de hand van de beelden en de verhalen van Phil Koken krijgt men een impressie van de flora en fauna van het gebied. Uiteraard zullen vogels als pinguis en albatrossen uitgebreid aan bod komen, maar ook de zeer bijzondere landvogels en zoogdieren als de zeeolifant en de zeeluipaard komen aan de beurt. Vanzelfsprekend worden ook de schitterende en indrukwekkende landschappen van deze zuidelijke wereld getoond.

Het programma begint om 20.00 uur. De lezing van Phil Koken is voor iedereen toegankelijk. De entree bedraagt 2 euro. Locatie: De Roskam, Turfmarkt, Katwijk aan den Rijn.