Katwijkse natuurfotografen in de Roskam


Op vrijdag 05 oktober 2012 zullen “Katwijkse” natuurfotografen een selectie van hun recente foto’s van afgelopen maanden, gemaakt in en rondom Katwijk, tonen in de Roskam aan de Turfmarkt in Katwijk aan de Rijn. De presentatie start om 20.00 uur, entree is 2 euro pp. Een breed scala aan foto’s zal de revue passeren, en dat zullen niet alleen foto’s van vogels zijn. Wat te denken van donkere luchten boven zee, mistige ochtenden in de duinen en marcofoto’s van vlinders en libellen. Bij elke foto komen ongetwijfeld leuke en interessante verhalen los over de waarneming of over het onderwerp.

Purperreiger

Omdat de najaarstrek van veel vogelsoorten al is losgebarsten zal er ook aandacht worden besteed aan het determineren van zeldzame vogels die nu in en om Katwijk kunnen opduiken. Wellicht het determineren van Kuhls en Scopoli’s Pijlstormvogel op afstand en andere pijlen? Meer informatie volgt op www.birdclubkatwijk.nl

Zwarte Ooievaars